Twinkle | Digital Commerce

& Other Stories opent pop-upstore met Bloomon

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:08

Bloemenabonnement Bloomon en modemerk & Other Stories openen samen een pop-up shop in Amsterdam. Van 17 tot 26 november zijn daar bloemen te koop die gebaseerd zijn op de modecollectie van & Other Stories.

Het modemerk geeft bloemen een belangrijke plek in zijn winkeldecoratie. De samenwerking met het online bloemenabonnement Bloomon lag daardoor naar eigen zeggen voor de hand. In Londen, Berlijn, München en Hamburg zijn al pop-up shops van Bloomon en & Other Stories verschenen. Het concept is voor Bloomon de eerste gelegenheid om bloemen in een fysieke winkel te verkopen, in plaats van bezorging vanuit de webshop.

Fashionboeketten
De boeketten uit de tijdelijke winkels zijn samengesteld op basis van de modecreaties van & Other Stories. 'Net als fashion brands laat Bloomon zich inspireren door de kleuren en trends van het seizoen. Op die manier kunnen we wekelijks een nieuw design presenteren. De najaarscollectie van & Other Stories vormde de perfecte inspiratiebron”, aldus Anton van Duijn, style director bij Bloomon.

Bloomon
Het Nederlandse bloemenabonnement ambieert internationale groei en kreeg daar in het verleden al veel investeerders voor over de brug. Vorig jaar werkte Bloomon samen met Uber om voor Moederdag bloemen te bezorgen in grote Nederlandse steden.

Lees ook: 'Bloomon wil de wereld veroveren' (22-04-2016)