Twinkle | Digital Commerce

House of Eléonore nu ook online bij De Bijenkorf

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:10

Juwelenstartup House of Eléonore verkoopt nu ook online via De Bijenkorf. Het bedrijf opende onlangs zijn eerste shop-in-shop binnen de warenhuisketen en breidt zijn aanwezigheid daar nu online uit.

De één jaar oude startup is een initiatief van Bernd Damme, die zijn online zonnebrillenwinkel Eye-wear.nl verkocht en kopje onder ging met modelabel Pelliano. De jonge ondernemer heeft de nieuwe juwelier opgezet met Royal Asscher, het bekende Amsterdamse familiebedrijf in diamanten. In een Kickstarter-campagne werd vorig jaar ruim vijftigduizend euro opgehaald ten behoeve van de lancering.

Aanbiedingen voor Sinterklaas
Op Debijenkorf.nl zijn 45 producten als ringen, oorbellen, kettingen en armbanden te vinden van House of Eléonore. De items zijn allemaal als ‘Sint aanbiedingen’ met 20 procent afgeprijsd.

Drempels verlagen
Damme zei bij de start van House of Eléonore - ruim een jaar geleden - drempels te willen verlagen met zijn startup: ‘Via de website kunnen consumenten bijvoorbeeld 24/7 informatie krijgen, een juweel naar keuze samenstellen of kiezen uit de Ready to Wear collectie. De barrière rondom diamanten en juwelen wil ik breken.’