Twinkle | Digital Commerce

Hoogvliet lanceert bestelapp

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:42

Supermarktketen Hoogvliet heeft zijn eigen bestelapp gelanceerd. Met de gratis app 'Bestelgemak' kunnen Hoogvliet-klanten een bestelling plaatsen en deze laten thuisbezorgen of ophalen in de winkel.

Hoogvliet stelt 59 afhaalpunten beschikbaar. De app heeft een Smartlist-functie met persoonlijke suggesties voor artikelen. Wanneer een bestelling gestart is, kan deze ook op een ander apparaat aangevuld en afgemaakt worden. De app is voor iOs en Android beschikbaar.

Hybride winkelconcept
Onlangs maakte Hoogvliet nog bekend zijn tweede en voorlopig laatste Versmarkt-locatie in Zaltbommel te sluiten. De Versmarkt belichaamde het zogenaamde hybride winkelconcept van Hoogvliet, waarbij 'droge' producten online besteld konden worden en de bestelling bij het afhalen in de winkel kon worden aangevuld met verse artikelen, zoals groente, fruit en vlees.