Twinkle | Digital Commerce

Cyber Monday: Amazon neemt Nu.nl over

2017-05-27
355200
  • [nieuws]
  • 1:06

Amazon pakt vandaag uit op Nu.nl. Bezoekers van de nieuwssite worden gewezen op Cyber Monday deals, ‘in Nederland met extra welkomskorting!’ Wie doorklikt naar Amazon.de ziet dat die korting geldt op producten die juist niet in de aanbieding zijn.

Net als Black Friday wint Cyber Monday terrein onder grote Nederlandse online retailers, heb je op deze site kunnen lezen. Amazon neemt de gelegenheid te baat om zich prominent te presenteren op Nu.nl, dat volgens eigenaar Sanoma dagelijks 2,7 miljoen unieke bezoekers verwelkomt.

Welkomstgeschenk
Amazon.de kent verschillende typen aanbiedingen. Sommige deals gelden de hele dag, andere – de zogenoemde Lightning Deals – verstrijken sneller. Tot en met 11 december kunnen Nederlandse shoppers artikelen die niet zijn afgeprijsd met een tientje korting kopen, bij wijze van welkomstgeschenk (minimaal orderbedrag 40 euro).

Amazon.de
Nu.nl-bezoekers worden gewezen op Amazon.de, dat eind augustus in een Nederlandse vertaling beschikbaar kwam. Sindsdien vinden webshoppers uit ons land productinformatie in hun moerstaal op Amazon.de. Ook kunnen ze in het Nederlandse terecht bij de klantenservice. Voor een bezorgabonnement is echter een Duits of Oostenrijks bankrekeningnummer vereist.
 
Lees ook: