Twinkle | Digital Commerce

Juwelenstartup House of Eléonore in De Bijenkorf

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:60

House of Eléonore opent een shop-in-shop in De Bijenkorf te Rotterdam. Het juwelenhuis zou in het voorjaar een eigen filiaal openen in onze hoofdstad, maar die opening is nu verschoven naar volgend jaar.

De één jaar oude startup is een initiatief van Bernd Damme, die zijn online zonnebrillenwinkel Eye-wear.nl verkocht en kopje onder ging met modelabel Pelliano. De jonge ondernemer heeft de nieuwe juwelier opgezet met Royal Asscher, het bekende Amsterdamse familiebedrijf in diamanten. In een Kickstarter-campagne werd vorig jaar ruim vijftigduizend euro opgehaald ten behoeve van de lancering.

Goudsmid
In de tijdelijke shop in shop is een goudsmid aanwezig die consumenten laat zien hoe de sieraden worden gemaakt. Bezoekers kunnen de kettingen, ringen of oorbellen direct aanschaffen.

Beleving
Volgens Damme wordt de volgend jaar te openen winkel in Amsterdam ook een hele beleving voor de consument. ‘Het wordt geen juwelier zoals je die kent’, zei hij tijdens het Retail & Brands festival. Zo kunnen klanten er ook terecht aan de bar en in het restaurant van de vestiging, die ’s avonds open blijft.