Twinkle | Digital Commerce

Promiss maakt comeback, vervangt Superstar

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:59

Het kledingmerk Promiss is opnieuw in de markt gezet met een vernieuwde webwinkel en flagship store in Hoofddorp. De merknaam maakt een doorstart als label voor ‘veertigplus vrouwen met karakter’.

Promiss en zusterketen Miss Etam werden vorig jaar failliet verklaard, waarna zeventig Promiss-winkels de deuren sloten. Miss Etam maakte al gauw een doorstart als keten, maar rond Promiss bleef het lange tijd stil.

Vervanging van Superstar
Nieuwe eigenaar R&S Retail fuseerde met FNG Group, dat onder andere Superstar in zijn portfolio heeft. Dit merk verdwijnt van het retailpodium; de webwinkel ging deze week al op slot. Ter vervanging van Superstar introduceert FNG het Belgische Friday op de Nederlandse markt. Ook zou een tweede merk het ‘gat’ dat Superstar achterliet, opvullen.

Vijftig verkooppunten
Dit merk is Promiss, dat met een nieuwe webwinkel, een nieuwe pay off (#Showcharacter) en flagship store in de markt wordt gezet. Het bedrijf zou zo snel mogelijk vijftig verkooppunten willen hebben. Het label is er voor ‘veertigplus vrouwen met karakter, met een moderne stijl die zoeken naar de perfecte fit, moderne klassiekers en hoge kwaliteit’.