Twinkle | Digital Commerce

Noppies heeft nieuwe eigenaar

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:57

Noppies heeft een nieuwe eigenaar gevonden in Vendis Capital. Directeur Maarten Millenaar trekt zich terug en wordt opgevolgd door Anne-Gien Haan. Zij leidt de kledingwebwinkel voor zwangere vrouwen, baby’s en kinderen ‘een volgende groeifase in’.

Noppies werd in 1991 opgericht door Norbert Mutsaerts en verkoopt nu in heel Europa, met als belangrijkste markten de Benelux, Duitsland, Frankrijk, Spanje en Canada. Het bedrijf pionierde met verkoop via Zalando’s partnerprogramma en een winkel binnen Tmall Global.

Als een kind
‘Net als voor oprichter Norbert Mutsaerts was Noppies voor mij als een kind’, zegt vertrekkend ceo Millenaar. ‘Ik ben dan ook blij dat Vendis Capital het overneemt en een volgende groeifase mogelijk maakt. We hebben aanzienlijk vertrouwen in Vendis Capital, ondersteund door haar ervaring in de consumentensector. Het fonds geniet de reputatie toegevoegde waarde te verlenen aan organisaties en wij geloven dat ze met Anne-Gien alvast een goede zet hebben gedaan.’

Nieuwe directeur
Haan was voorheen marketingdirecteur van Hema en vervulde de afgelopen jaren diverse hoge marketingfuncties bij Unilever.