Twinkle | Digital Commerce

Hoogvliet bezorgt boodschappen nu ook in Den Haag

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:02

Hoogvliet breidt zijn samenwerking met PostNL voor het thuisbezorgen van boodschappen uit naar Den Haag. Na Amsterdam en Hendrik-Ido-Ambacht kunnen nu ook Hagenezen onder andere gebruik maken van online only aanbiedingen.

De supermarktketen kwam in oktober vorig jaar bij de eerste adressen voor thuisbezorging. Inwoners van Den Haag die hun boodschappen op Hoogvliet.com bestellen, krijgen die het komende half jaar op dinsdag- donderdag- en vrijdagavond tussen 18:00 en 21:30 uur in huis. Ook ontvangen zij ‘één gratis inspirerend product’ bij elke order.

Huismerken
Het online assortiment van de supermarktketen bestaat inmiddels uit ruim 10 duizend producten, waarvan achthonderd huismerken zijn. Het minimale bestedingsbedrag is 50 euro, om de bezorgkosten va 4,99 euro laag te houden, aldus Hoogvliet.

Afhalen en hybride winkelen
Hoogvliet startte drie jaar geleden met click & collect in de vorm van afhaalbalies in de supermarkten ('Klik&Klaar'). In mei 2014 opende het bedrijf zijn eerste Hoogvliet Versmarkt, een plek waar klanten hun online orders kunnen oppikken en waar ze verswaren kunnen kopen om de boodschappen compleet te maken ('hybride winkelen'). De fulfilment van weborders vindt plaats in een speciaal distributiecentrum in Alpen aan de Rijn.