Twinkle | Digital Commerce

Target keynote op Shopper Marketing Jaarcongres

2017-11-08
180101
  • 1:20

Target, Ekoplaza, Expert en PepsiCo zijn enkele van de klinkende namen die sprekers leveren voor het Shopper Marketing Jaarcongres, op 21 juni in Maarssen.

Target
Met de Target-topman David Plante heeft het Jaarcongres een interessante keynote binnengehaald. Plante is director consumer & retail insights bij de Amerikaanse warenhuisketen en afficheert zichzelf als retailmarketeer en shopper marketing expert. De titel van zijn presentatie is On the Retail Horizon: What’s Next. Ook Target signaleert uiteraard dat het shopgedrag meer en sneller dan ooit verandert. Hoe kunnen retailers blijvend inspelen op de wensen van de shopper?

De transitie van Expert
De internationale elektroretailketen Expert heeft een transitie doorgemaakt van traditionele retailketen naar een omnichannel organisatie. Dik Pijl, directeur van de Nederlandse Expertgroep, zal hier in zijn presentatie dieper op in gaan. Zo heeft de organisatie een e-commerce strategie uitgerold die resultaat oplevert voor zowel de lokale franchisenemers als voor Expert als geheel.

Retailspecialisten
Andere sprekers zijn onder meer Erik Does, directeur van Ekoplaza en Miet Delotte, Benelux shoppermarketingmanager bij PepsiCo. En naast de thema-inleiders prof. dr Kitty Koelemeijer (marketingprofessor aan de Nyenrode Business Universiteit), Wijnand Jongen (directeur van Thuiswinkel.org) en Bram Nauta (directeur van ISMI) hebben zich inmiddels ook enkele aanvullende inleiders uit de retailprakijk verbonden aan het congres.

Drie thema's
Dagvoorzitter is Paul Iske, hoogleraar Open Innovation & Business Venturing aan de School of Business and Economics van de Universiteit Maastricht. Hij is ook bekend als oprichter van het Instituut voor Briljante Mislukkingen.

Het Shopper Marketing Jaarcongres staat dit jaar in het teken van een drie thema’s: Winkelkeuze, Integratie van Online & Offline, Effectieve Shopper Activatie.

Het congres vindt plaats in Inn Style in Maarssen. Meer informatie vindt u hier.