Twinkle | Digital Commerce

Schoenenzaak Onlybrands onderdeel van Elias

2017-05-27
180101
  • 0:56

Schoenenwinkel Onlybrands is ingelijfd in het merkenportfolio van webwarenhuis Etrias. Daarmee bevat Etrias nu op de Nederlandse markt de producten van 52 verschillende speciaalzaken.

Onlybrands, een webwinkel uit 2007, was voor groei op zoek naar een sterke partner, zo laat het bedrijf weten in een persbericht. ‘We zochten een partner met de nodige kennis en middelen om de webshop naar een hoger plan te brengen’. Onlybrands verkoopt schoenen van de merken Tefa, Fitflop, Sorel, Moonboot en Sanuk.

Qoony
Etrias verkoopt via in totaal 68 webwinkels aan consumenten in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. Eind november kocht het bijvoorbeeld de domeinnamen van het failliete Qoony. Dit bedrijf liet onder andere de namen Barbecuezaak.nl, Geboortewinkel.nl, Loopfietsstore.nl, Pannenwinkel.com en Sneeuwkettingenstore.com achter.

Fysieke winkel
In juni opende Etrias een eerste fysieke winkel in Vught. De winkel is zeven dagen per week geopend, op werkdagen zonder uitzondering tot tien uur ’s avonds. Een tweede winkel in de Randstad stond destijds op de wensenlijst, maar is er vooralsnog niet. Ook een filiaal in Duitsland staat op de rol.