Twinkle | Digital Commerce

Iedere werkdag koopavond in eerste winkel Etrias

2017-11-08
180101
  • 1:01

Etrias heeft zijn eerste fysieke vestiging geopend in Vught. De winkel is zeven dagen per week geopend, op werkdagen zonder uitzondering tot tien uur ’s avonds. ‘Onze klanten oriënteren zich vaak overdag online. Ze willen dan ’s avonds of in het weekend langs kunnen komen.’

Dat zegt Stan Verhoeven van Etrias, eigenaar van inmiddels zo’n vijftig webwinkels in Nederland, België, Duitsland en Frankrijk. In Vught is voortaan een deel van het online aanbod fysiek te koop, de rest is online te bestellen op iPads. Daarvoor kunnen bezoekers gebruik maken van de ‘woonkamer’ die is ingericht. Eerder al verhuisde Etrias zijn kantoor van Tilburg naar Vught.

Groei
Verhoeven laat weten dat Etrias ‘op korte termijn’ een tweede winkel wil openen in de Randstad. Ook de opening van een vestiging in Duitsland staat op de rol. De aanbieder van specialistische webshops groeit hard. Een half jaar geleden nam het Brabantse bedrijf domeinnamen van de failliete concurrent Qoony over. Een notering in de Twinkle100 is volgens Verhoeven een kwestie van tijd.