Twinkle | Digital Commerce

Sanitairwinkel.nl gaat verder de winkelstraat in

2017-11-08
180101
  • 0:58

Sanitairwinkel.nl zag zijn omzet vorig jaar met 40 procent groeien naar 15 miljoen euro. Na de website volledig vernieuwd te hebben, opent het van oorsprong online bedrijf een vierde fysieke showroom.

De enorme groei van de pure player in 2015 is volgens Sanitairwinkel.nl zelf ‘grotendeels te danken aan het verbreden van het assortiment, een sterke focus op klanttevredenheid, de vernieuwde responsive webshop en het aantrekken van de markt’.

Mobielviendelijker
Sanitairwinkel.nl gooide zijn webwinkel onlangs op de schop om mobielvriendelijker te zijn. ‘Het was niet zozeer de vraag of Sanitairwinkel moest inspringen op deze ontwikkeling, maar hoe’, zei medeoprichter Rob van Laarhoven in het augustusmagazine van Twinkle. ‘Uiteindelijk is de keuze gemaakt voor een full responsive websitedesign, in plaats van een aparte mobiele website.

Nieuwe locaties
Na fysieke vestigingen in Amsterdam en Rosmalen en in het Belgische Kalmthout, opent het bedrijf nu een 900 vierkante meter showroom in Rotterdam. De komende jaren breidt deze lijst met filialen uit, schrijft Sanitairwinkel.nl in een persbericht. ‘We zijn druk zoekende naar geschikte locaties, waaronder in Utrecht en Antwerpen’.