Twinkle | Digital Commerce

Zalando breidt same day delivery uit naar tien steden

2017-05-27
180101
  • 0:57

Zalando breidt na nog geen drie maanden testen in Berlijn en Keulen zijn same day delivery optie uit. Een geselecteerde groep consumenten in tien andere Duitse grote steden ontvangt zijn bestelling nu ook nog dezelfde avond.

‘Vanwege de eerste positieve feedback in Berlijn en Keulen en onze ambitie om de service te verbreden, hebben we besloten om het testgebied uit te breiden naar de volgende steden: Bochum, Bottrop, Düsseldorf, Duisburg, Essen, Gelsenkirchen, Gladbeck, Herne, Mühlheim en Oberhausen’, schrijft Zalando in een persbericht.

Eigen dc’s
De orders worden verzameld in de pure player’s eigen distributiecentra in Brieselang en Mönchengladbach en bezorgt door koeriersnetwerk Liefery. Wie vóór vier uur ’s middags een bestelling plaatst, ontvangt de order tussen zeven en negen uur ’s avonds thuis.

Bezorgapp
Zalando presenteerde onlangs een mobiele applicatie speciaal voor same day delivery. Zipcart biedt inzicht in welke tijdvakken de bestelde kleding, schoenen en accessoires geleverd kunnen worden. De app is nu alleen nog beschikbaar voor Berlijnse klanten.