Twinkle | Digital Commerce

Adidasjes nog dezelfde dag bezorgd via Zalando

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:02

Zalando en adidas, beide winnaar van een European E-commerce Award vorige week, hebben een logistiek pact gesloten. Adidas-orders worden desgewenst nog dezelfde dag gratis bezorgd, om te beginnen in Berlijn.


Adidas is verbonden aan het fashion-platform van Zalando, dat zich wil manifesteren als partner van zowel merken als retailers: Fashion as a Service

ZipCart
Berliner die dezelfde dag nog een paar nieuwe adidasjes in huis willen hebben, zonder zelf de deur uit te hoeven, moeten ZipCart gebruiken. In ‘Die schnellste Fashion-App der Stadt’ kunnen ze zien welke producten lokaal op voorraad zijn in adidas’ winkel aan de Tauentzienstraße. Orders voor drie uur in de middag worden ’s avonds tussen zeven en negen uur geleverd. 

Liefery
De same day delivery service wordt uitgevoerd door de koeriers van Liefery, een dochteronderneming van de Lufthansa Group tot een management buy-out volgde. Zalando werkt al langer met de startup samen.

European E-commerce Awards
Zalando en adidas zijn twee van de drie winnaars van een European E-commerce Award, vorige week uitgereikt tijdens de Global E-commerce Summit in Barcelona. Eerstgenoemde ging met de Pure Player Award naar huis, het sportmerk won de Omnichannel Award.