Twinkle | Digital Commerce

Kras inspireert met reisfoto’s van klanten

2017-05-27
180101
  • 0:56

Kras zet in op beleving door fans uit te nodigen om hun vakantiefoto’s te uploaden naar het nieuw gelanceerde platform ‘Beleef!’. Naast de foto’s zijn verschillende reisverhalen op de website te vinden, ter inspiratie voor andere consumenten.

Op Kras.nl/beleef kunnen vakantiegangers de mooiste foto’s van hun reis uploaden en delen via social media. Aan de hand van een wereldkaart kunnen anderen de afbeeldingen per land en plaats vinden.

Video’s en prikbord
De foto’s worden vergezeld door verhalen van gidsen, inwoners en reisspecialisten. Zij vertellen over hun belevenissen op reis of in hun woonplaats. Allemaal ter inspiratie, schrijft vakblad TravMagazine. De website wordt volgend jaar uitgebreid met video’s en een vakantieprikbord waar deelnemers aan groepsreizen van Kras berichten kunnen uitwisselen.

Vakantiehuizen
Naast volledige individuele reizen en groepsvakanties heeft Kras.nl sinds de zomer ook een apart aanbod van vakantiehuizen op zijn website. De touroperator breidde uit met ruim 250 duizend los te boeken accommodaties vanwege een samenwerking met zuster Atraveo.