Twinkle | Digital Commerce

Kleertjes.com verruimt cut-off tijd tot 21.30 uur

2017-11-11
180101
  • 1:25

Klanten van Kleertjes.com kunnen voortaan tot half tien ’s avonds bestellen om producten de volgende werkdag in huis te hebben. De zogenoemde cut-off tijd lag tot deze week nog op twee uur ’s middags, een verschil van 7,5 uur.

Kleertjes.com heeft de verbeterde logistieke voorwaarden gisteren gecommuniceerd aan klanten. ‘Wat wij hopen is dat jij hierdoor nog rustiger alle avondrituelen met je kids kunt doorlopen en vervolgens écht op je gemakt kunt shoppen. Want shoppen moet fun zijn!’ De nummer 56 van de Twinkle100 schrijft in de mail ‘dagelijks bezig te zijn met het realiseren van de ultieme shopervaring’.

PostNL
Kleertjes.com verkoopt baby-, kinder- en positiekleding van meer dan honderd merken. Het bedrijf heeft een eigen magazijn in Doetinchem – het kantoor verhuisde vorig jaar naar Hilversum – en het werkt voor de logistiek in eigen land samen met PostNL. Kleertjes.com rekent Nederlandse webshoppers € 3,95 verzendkosten op orders tot 49 euro, daarboven is de bezorging tijdelijk gratis.

Retouren
De webwinkel biedt klanten een keuze bij het terugsturen van artikelen, mogelijk ’binnen 101 dagen’. Ze kunnen ‘retourneren op eigen kosten’ of ‘retourneren op kosten van Kleertjes.com’. Bij die tweede optie krijgen ze geen geld, maar een waardebon terug. De gemaakte retourkosten worden bij het bestelde kleertjesbedrag op de bon opgesteld.

Nieuwe site
Kleertjes.com lanceerde eind vorig jaar een compleet nieuwe site. ID Interactive uit Zwolle bouwde zowel de nieuwe webshop als de nieuwe PIM-oplossing (product information management). Dit jaar heeft de online retailer werk gemaakt van mobiele optimalisatie en van de Belgische markt. Onze zuiderburen ontvangen orders tot 18.00 uur voortaan in principe de volgende werkdag.