Twinkle | Digital Commerce

Expand Online blijft bestaan na overname door TamTam

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:17

TamTam heeft Expand Online ingelijfd. De digitale bureaus gaan ‘onder één dak verder’, maar ze houden hun eigen naam. In totaal werken er ongeveer tweehonderd mensen voor de bureaus, samen goed voor een jaaromzet van 20 miljoen euro.

TamTam, gevestigd in Amsterdam, Delft, Rotterdam en Utrecht, werkte de afgelopen jaren al samen met Expand Online voor klanten als FloraHolland, Hogeschool Rotterdam en Ziggo. De overnameprooi uit Rotterdam sleepte de afgelopen jaren verschillende FD Gazellen en hoge noteringen in de Deloitte Technology Fast50 in de wacht. Op de klantenlijst staan onder andere Marlies Dekkers, Rituals en TomTom. Expand Online ondersteunt hen bij zoekmachinemarketing, online adverteren en webanalytics.

Conversie en slim gebruik van data
Het meer op conversie gerichte TamTam wil zijn activiteiten in binnen- en buitenland uitbreiden. Eerder dit jaar werd bureau Supersteil al overgenomen. Directeur Dimi Albers over de nieuwste loot aan de stam: ‘We kennen Expand Online goed en zagen een enorme match wat betreft cultuur en expertise. Conversie en slim gebruik van data zijn super belangrijk bij het ontwikkelen van online diensten. Het samenvoegen van beide bureaus zorgt dat we hier nog meer aandacht aan kunnen besteden bij de digitale transformatie van onze klanten.’

Gezamenlijke propositie
Emerce meldt dat TamTam zijn kantoor in Delft opdoekt en in Rotterdam intrekt bij Expand Online. Klanten van het ene bureau hoeven niet per se diensten van het andere af te nemen. Een gezamenlijke propositie is in de maak.


Gerelateerde artikelen: