Twinkle | Digital Commerce

Sanoma opent cadeaushop Living

2017-11-09
180101

Sanoma heeft vandaag de nieuwe webwinkel Living geopend. De shop is voor vrouwen die hun familie én zichzelf willen verwennen met een cadeau.

Living is bedoeld voor vrouwen tussen de 20 en 45 jaar die op zoek zijn naar een cadeau, voor zichzelf of familie. Sanoma heeft de artikelen zelf in voorraad, zo meldt een woordvoerder van de holding aan Twinkle. De redacties van verschillende Sanoma-magazines zorgen gedeeltelijk voor de productselectie, 'samen met inkoopscouts en trendscouts'.

Giftfinder
De giftfinder op de site verdeelt de cadeaus in vier categorieën: home deco, fashion, health & beauty en lifestyle. Vrouwen kunnen zoeken op budget, vijf verschillende productstijlen en doelgroep (hem, haar, kids). Deze artikelen worden met PostNL voor 3,95 euro thuisbezorgd na betaling via iDeal, Mister Cash of creditcard. Sanoma verzendt ook naar adressen in Duitsland en België.

Sanoma in e-commerce
Sanoma heeft al diverse webwinkels in zijn portfolio. Vorig jaar koppelde de holding zijn titel Viva aan webshop in erotische artikelen Pabo.nl. Op Pabo.nl/viva staan artikelen van de verkoper die door Viva-lezeressen als ‘favoriet’ zijn bestempeld. Daarnaast opende het bedrijf een webwinkel voor VT Wonen en kocht het onder andere modewebsite Fashionchick.nl.


Gerelateerde artikelen: