Twinkle | Digital Commerce

Inschrijvingen Cross Border Challenge 2016 geopend

2017-11-11
180101
  • 1:19

Online retailers met een cross-border ambitie kunnen zich weer aanmelden voor de Cross Border Challenge, een initiatief van Twinkle en Dexport. Zij gaan het komende jaar de uitdaging aan om met een fors sponsorpakket de grens over te gaan.

Op 9 september vindt de derde editie van het Cross Border E-commerce Event plaats in Bunnik, voor e-commerce bedrijven die aan willen haken bij actuele cross-border ontwikkelingen en internationaal willen uitbreiden. Tijdens dit event vertellen de drie Cross Border Challenge-genomineerden van het lopende jaar, Greendaddy, Sepay en ZusenZomer.nl, over hun ervaringen rond de verkoop over in hun doelland.

Prijs
Op deze dag wordt één van deze partijen als winnaar aangewezen. Het bedrijf in kwestie mag vervolgens een jaar lang buttons en banners met ‘Winnaar Cross Border Challenge’ voeren in zijn uitingen en het krijgt een ticket voor de Global E-commerce Summit in Barcelona in juni 2016.

Nieuwe deelnemers
Nieuwe deelnemers (voor de Challenge van 2016) kunnen zich vóór 28 augustus aanmelden op Crossborderevent.com. Uit de inzendingen worden op 4 september drie genomineerden geselecteerd. Zij worden uitgenodigd om op 9 september tijdens het Cross Border E-commerce Event hun case te presenteren.

Op de voet gevolgd
De drie partijen krijgen ieder hetzelfde sponsorbedrag van 3.000 euro, waarmee ze proberen in een jaar hun cross-border doelstellingen te behalen. Twinkle volgt hen daarbij op de voet, tot aan de finish: het Cross Border E-commerce Event 2016. Met de media-aandacht en het sponsorpakket is het voor de genomineerden direct raak.