Twinkle | Digital Commerce

Alex Bloemendal e-commerce manager bij Wehkamp

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:54

Alex Bloemendal is deze maand begonnen als manager e-commerce bij Wehkamp. Hij komt over van Travix. Eerder deed Bloemendal ruime e-commerce ervaring op bij onder andere Thomas Cook, Bol.com en de Bijenkorf.


Alex Bloemendal begon op 1 april in zijn nieuwe functie in Zwolle. Daarmee keerde hij terug op het terrein van de online retail. Tot begin 2006 was hij drie jaar e-commerce manager bij de Bijenkorf, dat zijn digitale verkoopdeuren in de daarop volgende drie jaar gesloten hield. Vanaf maart 2007 werkte Bloemendal vijf jaar bij Bol.com, in het laatste als manager customer centric selling.

De laatste jaren was Bloemendal actief in de reisbranche, voor achtereenvolgens Thomas Cook en Travix. Bij Wehkamp rapporteert hij aan marketing technology director Alexander van Slooten, aldus een woordvoerder. Hij laat weten dat de functie van manager e-commerce eerder wel heeft bestaan, maar dat deze een andere invulling heeft gekregen. Bloemendal volgt als zodanig niet direct iemand op bij Wehkamp.