Twinkle | Digital Commerce

Wijnvoordeel stunt nu ook met koffie

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:29

Wijnvoordeel.nl heeft zijn klanten een aanbieding gedaan voor koffiecups. ‘U kunt uw geluk niet op dit weekend! Ook voor de allerbeste koffiedeals bent u namelijk bij Wijnvoordeel.nl aan het juiste adres!’, mailde de online verkoper gisteren.

Wijnvoordeel zette enkele jaren geleden al Koffievoordeel.nl in de markt. Kort geleden kreeg de koffiecategorie een plek in het hoofdmenu van Wijnvoordeel.nl, gisteren stuurde de nummer 35 van de Twinkle100 voor het eerst koffieaanbiedingen naar zijn bestand van wijnliefhebbers.

'Rolls Royce onder de koffie'
Wijnvoordeel verkoopt alleen koffie van het merk Grand Maestro Italiano. Het is ‘de Rolls Royce onder de koffie’ volgens de online retailer, die voor het eerst een bakkie kreeg voorgeschoteld bij de Italiaanse wijnmaker Sabino Russo. Nog nooit zoiets lekkers geproefd, aldus de copywriters.

Uit de e-mail aan klanten van Wijnvoordeel: ‘Deze koffiebonen werden tot voor kort uitsluitend verkocht aan toprestaurants en vijfsterren hotels. Maar we zijn zo onder de indruk van deze koffie, dat we u dit ook in Nederland moeten laten proeven! Het is ons dan ook gelukt u deze topklasse koffiebonen rechtstreeks aan te mogen bieden voor een waanzinnig scherpe prijs.’

Dubbelwandige espressoglazen
Bij 200 cups voor de Nespresso krijgen kopers tijdelijk twee dubbelwandige espressoglazen en een wellnessvoucher ter waarde van 75 euro cadeau. Overigens is de koffie van Grand Maestro Italiano ook te koop bij Koffievoordeel en een aantal andere wesbhops.

By the Bean
Wijnwebwinkel By the Grape startte in de zomer van 2012 met de verkoop van koffie onder het private label By the Bean. Inmiddels is het bedrijf daarmee gestopt.

Lees ook: