Twinkle | Digital Commerce

Derrick Neleman verkoopt nu eigen wijn online

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Derrick Neleman, oprichter van By the Grape, heeft onder zijn eigen achternaam een nieuw wijnmerk met bijbehorende website in de lucht gebracht. Op Neleman.org zijn ‘Spaanse topwijnen met een Nederlands hart’ te koop.


Neleman stapte vijf jaar na de oprichting uit By the Grape om dit voorjaar het bedrijf Derrick Neleman Wine Future te starten. Daarmee geeft hij onder ander advies. ‘Als ik later groot ben’, zei hij in het afgelopen meinummer van Twinkle, ‘dan zit ik op m’n veranda omringd door familie met een goed glas wijn en uitzicht op mijn eigen wijngaard'.

Biologische Spaanse wijnen
Neleman is snel groot geworden, want hij mag zich inmiddels wijnboer noemen. Samen met vriend en wijnmaker Diego Fernández Pons produceert hij nu biologische wijnen in Valencia. Daarmee gaat een droom in vervulling.

Wijnen en aanverwante producten
Op Neleman.org zijn enkele rode en witte wijnen plus een aantal aanverwante producten als wijnkoelers te koop. De webwinkel is alleen in het Nederlands beschikbaar. Afrekenen kan met iDeal, creditcard of achteraf via Klarna. Bij aankoop van minimaal 12 flessen bezorgt Neleman zijn druivennat gratis.