Twinkle | Digital Commerce

Deen start online boodschappenservice

2017-05-27
180101
  • 0:55
Deen heeft zijn online boodschappenservice uitgebreid. De Noord-Hollandse supermarktketen bezorgt onder andere droge kruidenierswaren gratis in een aantal postcodegebieden. Ook is afhalen in de supermarkt en bij afhaalpunten mogelijk.

Eind 2012 startte Deen Supermarkten al met de verkoop van bloemen en wijn op zijn website. Ze worden gratis thuisbezorgd in heel Nederland. Daarnaast konden klanten voorheen al taart en gebak, vlees en vis en allergie- en dieetproducten bestellen om af te halen.

Moeilijke boodschappen
De droge kruidenierswaren zijn dus een uitbreiding op het bestaande assortiment. ‘Het zijn de wat moeilijke boodschappen te noemen’, zei directeur Leendert van Eck in september tegen Distrifood. ‘Zware en grote producten, zoals frisdranken, bier en toiletpapier.’

Afhalen in winkels
Er zullen voorlopig geen versartikelen op de website verkocht worden, meldde Van Eck. Wel wordt het assortiment elke twee tot drie maanden uitgebreid. De boodschappen worden vanaf 40 euro gratis thuisbezorgd in een aantal postcodegebieden. Andere klanten kunnen onder andere in zeventig Deen-filialen terecht voor het afhalen van hun order.