Twinkle | Digital Commerce

Deen verkoopt tassen vol verwaren

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Deen heeft zijn aanbod van verswaren in de webwinkel uitgebreid. Consumenten kunnen vier verschillende soorten ‘tassen’ bestellen, gevuld met vlees, groenten, zuivel of fruit. ‘Ze zijn een succes’.

Sinds december was het al tijdelijk mogelijk om verswaren bij Deen te bestellen, naast kruidenierswaren en grote pakken frisdrank en bier. Daarna introduceerde de supermarktketen zijn tassen: een vlees-vis-vega-tas van 5 euro, een zuiveltas van 2 euro, een groentetas van 2 euro en een fruittas van 4 euro. Later volgt een broodtas, schrijft Distrifood.

Zelf samenstellen
Klanten kunnen hun tas zelf samenstellen met drie artikelen uit het totaal tien tot vijftien artikelen tellende aanbod per soort tas. De order wordt dan, aangevuld met andere producten uit de webwinkel, thuisbezorgd of geleverd in een filiaal. De totale minimale bestelwaarde is 40 euro.

Break even
Volgens directeur Leendert van Eck zijn de tassen sinds de introductie begin januari een succes. ‘We voorzien met de verstasjes met een selectief assortiment in de basisbehoefte van klanten. Ze zijn een succes. We spelen bijna break even met de webwinkel’, laat Van Eck weten.