Twinkle | Digital Commerce

Bol.com start verkoop sportkleding- en schoenen

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:01

Bol.com heeft zijn assortiment uitgebreid met sportkleding en -schoenen. Na de introductie van baby- en peuterkleding zet de webwinkel opnieuw een stap in kledingverkoop. Voortaan zijn merken als Adidas, Asics, Brunotti, Craft, Nike en Salomon te koop bij Bol.com.  

Vanaf vandaag zijn er 55.000 verschillende sportkledingitems en schoenen te koop in de afdeling 'Sport & Vrije Tijd' op Bol.com. Externe verkooppartners tekenen voor al het toegevoegde aanbod, aldus een woordvoerster. Daaronder bevindt zich een aantal nieuwe namen als Topshelf, Plutosport en SkiWebShop.

Zoeken op sport
Bezoekers van Bol.com kunnen op de site zoeken op meer dan twintig verschillende sporten, van voetbal tot hardlopen en van fietsen tot hengelsport. Om de opening van de sportkledingwinkel te vieren, organiseert Bol.com een veiling waarbij geboden kan worden op veertien gesigneerde kledingstukken van bekende (oud-)topsporters. De opbrengst van de veiling gaat naar Stichting Spieren voor Spieren.
 
NB: Lees ook een interview met marketingdirecteur Michel Schaeffer over de verkoop van baby- en kinderkleding bij Bol.com: ‘We hebben voor het eerst producten in ons dc hangen’ (5 augustus 2014).