Twinkle | Digital Commerce

PostNL en DM Productions openen Flespakket.nl

2017-05-27
180101
  • 0:52

PostNL en DM Productions hebben samen een nieuw verzendplatform voor flessen opgezet. Op Flespakket.nl vinden webwinkeliers 'onbreekbare' verpakkingen om flessen veilig te versturen. PostNL biedt 100 procent garantie op schadevrije bezorging.

PostNL meldt in een persbericht dat er voor het versturen van flessen ‘tot nu toe geen betaalbare en handige oplossing’ op de Nederlandse markt was. Flespakket.nl moet de drempel om online te gaan verkopen verlagen voor onder andere wijnwinkeliers.

Plug-ins
Online verkopers kunnen Flespakket.nl gebruiken om verzendingen aan te maken en verpakkingen te bestellen. Het systeem geeft zelf aan wanneer de voorraad terugloopt en moet worden aangevuld. Via plug-ins kunnen de mogelijkheden van het platform worden geïntegreerd in webwinkels die draaien op onder meer Magento, OpenCart, WooCommerce en SEOshop.

Standaardverzekering
De nieuwe verpakking, waarvoor het transport van eieren als uitgangspunt is genomen, is volgens PostNL zo betrouwbaar dat flesverkopers zonder meerkosten standaard zijn verzekerd van schadevrije bezorging.