Twinkle | Digital Commerce

CB verruimt uiterste besteltijd tot 23.15 uur

2017-05-27
11298
  • 1:06

Klanten van CB, voorheen het Centraal Boekhuis, kunnen voortaan tot 23.15 uur bestellingen indienen voor levering op de volgende dag. De zogenoemde cut-off tijd ligt daarmee voor online en offine retailers drie uur later dan na de laatste verruiming.
 
Tot afgelopen najaar konden alleen bestellingen die voor 18.30 uur bij CB binnenkwamen de volgende dag worden aangeboden. De cut-off tijd werd begin oktober verlegd naar 20.15 uur, vanaf vandaag komt daar dus nog drie uur bij. Webwinkeliers die zaken doen met CB, kunnen shoppers laten weten dat ze tot later op de avond kunnen bestellen voor levering op de volgende dag.

Voorraadpunt
CB in Culemborg fungeert als het centrale voorraadpunt voor boeken in Nederland en België. In opdracht van uitgevers verwerkt het bedrijf orders van boekhandels (b2b) en webshoppers (b2c). Tot het dienstenpakket behoren warehousing, picking & packing, transport, retourverwerking, facturatie en informatie.

Mode en zorg
In een poging de afhankelijkheid van de turbulente boekenmarkt te verkleinen, biedt CB zijn logistieke diensten tegenwoordig ook aan verkopers in de mode en de zorg aan. Met de strategiewijziging ging een naamswijziging gepaard.

Webwinkel+
Voor verkopers van e-books werd vorige maand CB's toepassing Webwinkel+ gelanceerd.