Twinkle | Digital Commerce

Made By Beel....

2017-09-06
600933
  • 1:26

Het is zover: eindelijk is het eerste artikel van de eigen lijn ‘Made By Beel’ in productie gegaan! Het is het ideale meisjescadeau, al zeg ik het zelf: een kruising tussen een ballettutu en prinsessenjurk voor 3 tot en met 6 jaar. En bij de echte balletliefhebber gaat het rokje natuurlijk veel langer mee ...

Waarom nog een jurk waar er al vele van zijn op de markt brengen, kun je je afvragen? By Beel is van mening dat er wel heel veel op de markt is, maar in dit segment kom je zelden (of eigenlijk nooit) een rokje tegen dat én mooi is én kwaliteit heeft. En nog betaalbaar. Daarom dus.

By Beel hoopt half april met de verkoop van het rokje te kunnen starten. Het is de eerste in een rij van cadeau- en woonartikelen die By Beel voornemens is te maken. Zo wordt er ook druk ontworpen aan een wollen deken voor baby’s en kinderen, aan een vernieuwende lijn kussens, aan leren laptop hoezen met spannende dessins en aan kunstwerken in kleine oplage.

By Beel koopt hiernaast natuurlijk nog altijd de nieuwste en leukste artikelen in bij andere premium merken. In januari is de beurs Maison et Objet in Parijs weer bezocht. Sinds kort verkoopt By Beel nieuwe coole Casio-horloges met vintage bandje, de liefste Petit Bateau artikelen voor de allerkleinsten, originele kaasplanken met gegraveerde vergezichten en de allermooiste nieuwe vilten kussens van Gewoon. Kortom: op Giftsbybeel.nl is altijd een mooi cadeau te vinden. Ook voor jezelf natuurlijk ...
 
Belia van der Giessen sleepte vorig jaar een gratis webwinkel in de wacht. Op het weblog van Twinkle schrijft ze over de vorderingen met Gifts By Beel.