Twinkle | Digital Commerce

Nooit meer reclamesfolders

2017-11-08
374181
  • 1:27

Ik haat die stapels reclamefolders elke dag in onze brievenbus. De hele hal ligt vol met onzin van Praxis, C1000, Ikea, Dell en de lokale afhaalchinees. Ze verdwijnen hier standaard in de vuilnisbak. Ik heb visioenen van verdwijnende oerbossen en stijgende zeespiegels.

Kan dat nu echt niet anders?

Elk huishouden ontvangt welke week weer gemiddeld 31 folders in de brievenbus. Dat is 32 kilo reclamedrukwerk per jaar. Drie op de tien ontvangers gooien alles ongelezen weg. Iedere ongewenste folder is een schaamteloze verspilling van geld, papier en energie en leidt tot extra onnodig afval.

Overal lezen
Vandaag viel de folder van Reclamefolder.nl in de bus. Een reclamefolder voor een simpele app. Ze zetten alle folders en winkelacties en -aanbiedingen op een rij. Vanaf nu krijg je eenvoudig alle reclamefolders direct op je iPad, iPhone, iPod touch én Android telefoon of tablet. Je klikt aan welke folders je wel wilt hebben op je tablet of mobieltje en je kunt ze vervolgens overal lezen, net als die vertrouwde folder. Iedere week krijg je een seintje wanneer de nieuwe reclamefolders weer geupdate zijn om te bekijken.

Nee-nee sticker
Dit is eindelijk weer eens een folder in de bus waar ik wel blij mee ben. En, jammer dat ik daar niet zelf op gekomen ben; simpel, begrijpelijk en leuk. Mijn advies: download nu gratis de Reclamefolder App in de App Store of Android en bekijk je favoriete folders direct online. De nee-nee sticker op de brievenbus. Spaar het milieu en bespaar in je huishoudbudget.

Wellicht kan de directie van de Telefoongids/Gouden Gids ook eens kijken naar deze app? 

p.s. waar blijft eigenlijk die app voor pinautomaten die het wel doen?