Twinkle | Digital Commerce

Gifts By Beel Pop Up Store Amsterdam

2017-11-08
180101

In december heeft Gifts By Beel dan eindelijk gedaan wat ze altijd al wilde doen: een fysieke winkel openen. Het ging om een tijdelijk en gezamenlijk initiatief van webshops in Amsterdam Oost.Vier dagen voor Sinterklaas en vier dagen voor kerst openden webshops in het oude politiekantoor aan de Linnaeusstraat in Amsterdam de fysieke deuren. Gifts By Beel heeft een bijzonder goede decembermaand gehad, zowel op het web als in de winkel. Meike Hamelink van metMik.nl in Amsterdam Oost heeft er als projectleider voor gezorgd dat de buurt op de hoogte was. Aandacht in Het Parool zorgde ervoor dat heel Amsterdam van het initiatief wist, waardoor er maar liefst bijna tienduizend bezoekers naar het Pop Up Warehouse kwamen.

Doel
Pop-up is top! Wat is het leuk om eens de reacties van mensen direct mee te krijgen. Het contact sterkt me in de overtuiging dat ik op de goede weg ben. En wat een positieve feedback op de verpakkingen! De verpakkingsdozen van Gifts By Beel werden zelfs zónder inhoud verkocht. Voor 2013 heeft Gifts By Beel dan ook tot doel op verschillende plekken in Amsterdam met een winkel te verschijnen en zo de mogelijkheden van het fysieke kanaal te onderzoeken en te benutten.

Snel, makkelijk én leuk
Met de nieuwe verpakkingen van Studio HNNH is een cadeautje van Gifts By Beel een feest om te krijgen en uit te pakken. De komende maanden zal het assortiment steeds worden uitgebreid. De ambitie blijft om cadeaus kopen op internet snel, makkelijk én leuk te laten zijn.
   
Belia van der Giessen won in april vorig jaar een gratis webwinkel: Gifts By Beel. Op het weblog van Twinkle doet ze verslag van haar ervaringen als webwinkelier.