Twinkle | Digital Commerce

Futurumshop opent fysieke pop-up store

2017-10-05
180101
  • 1:03

Futurumshop opent overmorgen een 'SALESwindow InStore' aan de Marktstraat in Enschede. Op panelen in het winkelpand staan afbeeldingen van zestig producten, die mobiel kunnen worden besteld en betaald met MyOrder.


SALESwindow
biedt online retailers de kans te verkopen in de winkelstraat, door prints van producten met QR-codes te plaatsen in winkels (‘InStore’) of op etalages. Scannen, bestellen en betalen gebeurt via MyOrder, de mobiele portemonnee van de Rabobank.

Testcase
Futurumshop beschouwt de pop-up store, open van vrijdag 4 tot en met dinsdag 15 januari, als testcase voor een eerste permanente winkel annex showroom. Het bedrijf laat weten daarvoor een geschikte locatie te zoeken in het midden van het land. ‘Ik hang het overleven van Futurumshop op aan offline’, zei   oprichter en eigenaar Harmen van der Meulen al in het voorlaatste nummer van Twinkle.

Futurumshop.nl vernieuwd
Met een webomzet van ruim 15 miljoen euro in 2011 bezet Futurumshop.nl de 51e plek in de Twinkle100. De online sportwinkel heeft een focus op hardlopen, fietsen en outdoor.

Het recente Twinkle-interview met Harmen van der Meulen kunt u hier lezen. Futurumshop.nl is inmiddels vernieuwd, waarna de mysteryshopper van Twinkle een (nieuw) bezoek bracht aan de site.