Twinkle | Digital Commerce

Greetz: ‘Gratis kaart bij je cadeau’

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:58

Een e-mailing naar klanten van Greetz maakt duidelijk dat het bedrijf zich behalve op fysieke wenskaarten steeds meer richt op de verkoop van cadeaus. Bij Greetz zijn ondertussen onder andere snoepgoed, speelgoed, boeken en gepersonaliseerde producten te koop.

In een e-mail met als onderwerp ‘Gratis kaart bij je (Sinterklaas)cadeau’ wijst Greetz op ‘de leukste Sintcadeaus voor groot & klein.’ De presentjes worden gratis verpakt in Sinterklaaspapier. Cadeaus die voor acht uur ’s avonds zijn besteld worden de volgende dag geleverd door PostNL, met of zonder kaart.

Cadeauwinkel
Greetz, met een afgelopen jaaromzet van 12,3 miljoen euro de nummer 63 in de Twinkle100, heeft zijn assortiment in de loop der tijd uitgebreid met producten die bij een kaart kunnen worden verzonden. Zo langzamerhand beschikt het bedrijf echter over een volwaardige 'losse' cadeauwinkel, die onlangs werd uitgebreid met speelgoed.

Positionering
CEO Johan van Vulpen vertelde op de Thuiswinkel Update dat Greetz zijn productaanbod volgend jaar verder wil uitbreiden. Het bedrijf zal zich dan ook anders naar de markt positioneren.