Twinkle | Digital Commerce

Boekvandaag.nl start samenwerking met Telegraaf Media Groep

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:05

Boekvandaag.nl verzorgt vanaf aanstaande maandag 3 december de reisaanbiedingen voor de Reiskrant van De Telegraaf. De flashdeal-site wil hiermee zijn bereik in dag- en weekaanbiedingen vergroten.


Naast de eigen site en deze nieuwe samenwerking onderhoudt Boekvandaag.nl ook de reisaanbiedingen van Zoover (Superdeal.zoover.nl), Sanoma (Dagaanbieding.vakantie.nl) en RTL (Reisvoordeel.vanvoordeel.nl).

Over de twee miljoen
Boekvandaag.nl, vier jaar geleden opgericht door Roy Platje en Edwin Jonker, brengt verkopers en kopers bij elkaar om reisaanbiedingen aan te bieden en af te nemen. Via de sites van BoekVandaag worden reizen aangeboden van bijna alle Nederlandse touroperators en een aantal hotels waarmee een directe samenwerking is. Door de samenwerking met de Reiskrant van De Telegraaf stijgt het wekelijkse bereik tot over de twee miljoen potentiële klanten.

‘Wij zijn enorm trots dat het team van de Telegraaf Reiskrant ons heeft gekozen voor het invullen van hun weekactie’, zegt Platje in een persbericht. ‘We zien een grote uitdaging in het benutten van het extra bereik wat De Telegraaf voor onze aanbiedingen gaat bieden. Door het extra inkoopvoordeel zullen alle sites onder ons beheer hiervan profiteren. Waar andere aanbieders hun markt verbreden met producten als slipcursussen en alcoholtesters, zullen wij onze markt alleen maar verbreden met meer nieuwe bestemmingen en verrrassende weekendjes weg.’


Gerelateerde artikelen: