Twinkle | Digital Commerce

Paazl neemt bpost op in bezorgmatrix

2017-05-27
240100
  • [nieuws]
  • 0:56

Paazl, leverancier van logistieke software, heeft een samenwerking gesloten met bpost. Webshops die gebruik maken van de ‘bezorgmatrix’ van Paazl, kunnen nu producten aan huis laten bezorgen bij Belgische shoppers. Die konden al afhalen bij Kiala via Paazl.

Paazl slaat een digitale brug slaan tussen consumenten, webwinkeliers en vervoerders. De klant kiest hoe, waar, wanneer en door wie zijn online-aankoop wordt bezorgd. Webwinkels die de bezorgmatrix van Paazl implementeren, kunnen de bezorgopties van deelnemende vervoerders direct aanbieden:Voor Belgische webshoppers en shops
Door de samenwerking met bpost meldt Paazl zich nu nadrukkelijk op de Belgische markt. De post- en pakketbezorger kan pakjes van Nederlandse Paazl-klanten bij onze zuiderburen afleveren. Bpost beschikt ook over reen netwerk van afhaalpunten en pakketautomaten.

Andersom mikt Paazl met de bpost-deal ook op Belgische webwinkeliers; zij kunnen vervoersopties naar Nederlandse kopers aan hun shops koppelen. Inmiddels is daartoe Paazl.be gelanceerd.
 
Lees ook: Belgen bezorgen Nederlandse shops honderden miljoenen