Twinkle | Digital Commerce

By Beel wint gratis webwinkel

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:16

By Beel, initiatief van Belia van der Giessen, is uitgeroepen tot de winnaar van de wedstrijd Win een Webwinkel. Na een battle waarin By Beel het opnam tegen de andere finalist Mode Republiek verkoos de jury de giftshop boven de online modewinkel.

Tijdens dag twee van De E-commerce Dagen in de Jaarbeurs Utrecht streden By Beel en Mode Republiek om een gratis webwinkel. Tijdens deze ‘battle’ kregen zij één minuut om hun concept te pitchen, om vervolgens vragen vanuit de jury, het publiek en van elkaar te beantwoorden.

'Goed uitgewerkt, realistisch plan'
De jury heeft tijdens de bekendmaking laten weten onder de indruk te zijn van beide businesscases. Het keurkorps koos uiteindelijk voor By Beel omdat het idee zeer goed is uitgewerkt en het concept ook het meest realistisch is om in korte tijd te neer te zetten.

Hulp ter waarde van 25.000 euro
De komende weken zal hard worden gewerkt aan de bouw van de winkel. By Beel kan bij de vliegende start rekenen op hulp van verschillende partners (ter waarde van 25.000 euro), waaronder Copernica, Clickdreams, Deunk & Heebing, Marktplaats.nl, mijnWinkel, HostingXS, ICTRecht, Thuiswinkel.org, Ogone, PostNL Pakket en Robin. Naar verwachting zal de webshop binnen enkele weken live gaan.

In Twinkle 5-2012 vindt u een interview met de winnaar met daarin meer informatie over de shop. By Beel wordt officleel geopend op de Affiliate Dag, op 31 mei.