Twinkle | Digital Commerce

Modereus Aurora Fashions komt met Nederlandse webshop

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:14

Nieuwe concurrentie voor online modeverkopers in Nederland: Aurora Fashions opent later dit jaar een dedicated webshop voor ons land. Het bedrijf is eigenaar van de formules Coast, Oasis en Warehouse. Het aanbod van deze merken wordt op één site gebundeld.
 
Aurora Fashions opent dit jaar zes internationale websites buiten de Britse thuismarkt. Volgende maand worden een Amerikaanse en Australische site gelanceerd, later dit jaar volgen sites voor ons land,   Frankrijk, Zweden en Spanje. Shoppers kunnen er terecht in hun eigent taal, prijzen worden in de lokale munteenheid weergegeven. Aurora Fashions laat Nederlandse bezoekers van zijn Britse sites al weten dat ze straks op een nieuwe website kunnen winkelen.

Coast, Oasis of Warehouse
Aurora Fashions, dat orders in eigen land binnen anderhalf uur bezorgt, heeft in totaal 1.278 fysieke winkels met Coast, Oasis of Warehouse op de gevel. De meeste winkels zijn gevestigd in de UK. Het modeconcern is in 32 andere landen met winkels actief. De kleding van Oasis en Warehouse is in ons land te koop bij V&D, zowel online als in een aantal fysieke warenhuizen.

Primeur voor Duitsland
Afgelopen jaar opende Aurora Fashions al een eerste eigen webwinkel buiten de thuismarkt, in Duitsland. Anders dan in de UK zijn de drie formules online aan elkaar geknoopt op één platform. Dat zal met op nieuwe internationale websites ook het geval zijn.