Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl in zee met schoenketens Mango en Sacha

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:56

Wehkamp.nl heeft strategische allianties gesloten met Mango en Sacha. De ketens in respectievelijk fashion en schoenen verkopen al online en proberen via Wehkamp.nl meer producten aan de man te brengen. Het webwarenhuis verstevigt zijn positie in mode.

De deals met het Spaanse Mango en het Nederlandse Sacha volgen op een soortgelijke overeenkomst met Nelson Schoenen, die in augustus werd aangekondigd. De schoenen van Sacha zijn al te koop op Wehkamp.nl, de collectie van Mango is dat binnenkort.

Strategische allianties
Wehkamp.nl sloot de afgelopen vijf jaar tal van strategische samenwerkingen, waarvan die met C&A de eerste was. Onlangs sloot het webwarenhuis nog deals met achtereenvolgens Beiersdorf (Nivea) en Nutricia (Nutrilon, Olvarit en Bambix). Beide fabrikanten gaan een adviesfunctie vervullen op Wehkamp.nl.

Groeipijlers
Moeder RFS Holland Holding, de nummer één in de Twinkle100, wordt voorlopig niet verkocht. En dus blijft Wehkamp.nl inzetten op strategische allianties. Organische groei en acquisities, zoals eerder die van Create2Fit en Fonq.nl, zijn de andere groeipijlers.