Twinkle | Digital Commerce

Familiebedrijven (5): Ace Juweliers

2017-11-08
180101
  • 1:06

Twinkle heeft in samenwerking met de DigitaleMediaFabriek in Den Haag een serie video’s gemaakt die als thema ‘Familiebedrijf’ heeft. Het zijn bijzondere verhalen over ondernemende families die soms al generaties lang in de retail zitten.

In deze aflevering spreekt Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk met Alon Ben-Joseph, CEO van de Ace Juweliers Groep. De groep bestaat uit drie juwelierszaken in Amsterdam en een webwinkel. De familie Ben-Joseph heeft de handelsnaam Ace sinds 1975 in gebruik. Een van de filialen, Ace & Spyer, op de hoek van de Bloemenmarkt, is een van de oudste juwelierszaken van Amsterdam.

Naast een webwinkel heeft Ace sinds kort ook een mobiele webshop.

De serie heeft 9 afleveringen. In de eerste aflevering kunt u het interview zien met Thijs van Rooijen van ThysToys.nl. De tweede aflevering gaat over de Dusseldorp Groep met de de webshop Dusseldorpafvalcontainer.nl. In aflevering drie vertellen Jeroen en zijn vader Steef Stumpel over hun boekwinkels. De vierde aflevering staat in het teken van juwelier BoumanOnline.nl, waar Robbert Treffers met de scepter zwaait.

De familiebedrijven die nog volgen zijn: Van den Assem Schoenen, Scheer & Foppen, Folux en Kookwinkel.nl.