Twinkle | Digital Commerce

Familiebedrijven (4): Boumanonline

2017-11-08
180101
  • 0:54

Twinkle heeft in samenwerking met de DigitaleMediaFabriek in Den Haag een serie video’s gemaakt die als thema ‘Familiebedrijf’ heeft. Het zijn bijzondere verhalen over ondernemende families die soms al generaties lang in de retail zitten.

In deze vierde aflevering spreekt Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk met Robbert Treffers, e-commerce manager bij BoumanOnline.nl. Zijn ouders hebben een juwelierszaak in Culemborg en Robbert bestiert de webwinkel. Zijn doel is om met de behaalde omzet de zaak van zijn ouders over te nemen.

De serie heeft 9 afleveringen. In de eerste aflevering kunt u het interview zien met Thijs van Rooijen van ThysToys.nl. De tweede aflevering gaat over de Dusseldorp Groep met de de webshop Dusseldorpafvalcontainer.nl. In aflevering drie vertellen Jeroen en zijn vader Steef Stumpel over hun boekwinkels.

De familiebedrijven die nog volgen zijn: Ace Jewelers, Van den Assem Schoenen, Scheer & Foppen, Folux en Kookwinkel.nl.