Twinkle | Digital Commerce

Klein Retail Group introduceert Tvaudio.nl en WebandStore

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:35

Klein Retail Group, eigenaar van Camera.nl en Steenweg.nl, heeft met Tvaudio.nl een nieuwe multichannel formule gelanceerd. De drie formules hangen voortaan onder een ‘overkoepelende schil’, die de naam WebandStore heeft meegekregen.

Tvaudio.nl heeft een fysiek verkoop- annex afhaalpunt in Barendrecht, onder hetzelfde dak als een van de twee winkels van Camera.nl. Waar Tvaudio.nl zich richt op beeld en geluid, mikt Camera.nl op foto en video. Steenweg.nl, dat één winkel heeft in de naamgevende Utrechtse winkelstraat, voert een assortiment dat gelijk is aan dat van Camera.nl en Tvaudio.nl samen.

WebandStore
De drie ’hybride formules’ zetten in op beleving op de winkelvloer. Klanten moeten er kunnen zien, proberen en beleven. WebandStore is gelanceerd als overkoepelend label. ‘Voordeel van het lanceren van WebandStore als overkoepelende schil, is dat er zowel intern als ook extern diverse vormen van synergie kunnen ontstaan die onze klanten ten goede komen’, aldus de Klein Retail Group in een persbericht. ‘Denk hierbij aan kostenbesparingen die aan de klant kunnen worden toegerekend als ook het combineren van meerdere afhaalpunten/fysieke winkels waar producten dichter bij huis gezien of geprobeerd kunnen worden.’

'Andere hybride winkels'
Een woordvoerder laat weten dat WebandStore binnenkort als merk wordt gecommuniceerd naar klanten, waar op dit moment alleen de klantenservice zich nog voorstelt onder die naam. Straks krijgen webshoppers dus duidelijk te zien dat Camera.nl, Tvaudio.nl en Steenweg.nl behoren tot de WebandStore-familie, waar de Klein Retail Group nog meer formules onder denkt te kunnen scharen. Uit het persbericht: 'In de toekomst kan dit aantal toenemen doordat er ook andere hybride winkels gestart kunnen worden met andere productgroepen.'

Fotoklein.nl
De Klein Retail Group houdt met Fotoklein.nl overigens nog een webwinkel in de lucht. Dat is het online kanaal van Foto Klein, een keten van 26 elektronicawinkels in Rotterdam en omgeving. Ook verdient de Klein Retail Group aan koopjessite Megadeal.nl, die eind 2009 samen met online marketingbureau Blue Mango werd opgezet.