Twinkle | Digital Commerce

Twinkle lanceert gratis mobiele apps voor Twinkle100

2017-05-27
181184
  • [nieuws]
  • 0:58

Twinkle heeft Twinkle100-applicaties gelanceerd voor de iPhone en voor smartphones die draaien op Android. De gratis apps bieden een overzicht van de grootste Nederlandse retailers en travel bedrijven op internet.

Wie wil zien welke bedrijven de e-commerce top van Nederland vormen, kan de Retail Top 100 en de Travel Top 30 overal en altijd bekijken via de mobiele apps. De applicaties voor de recent verschenen Twinkle100 zijn tot stand gekomen in samenwerking met mijnWinkel.nl.

Bij ieder van de 130 genoteerde bedrijven wordt de online consumentenomzet in 2010 getoond, plus een samenvatting van de (digitale) activiteiten. Een klik op de bijbehorende afbeelding leidt naar het mobiele verkoopkanaal (app of mobiele site) en anders naar de reguliere website van het e-commerce bedrijf in kwestie.

-> Twinkle100 app voor iPhone (compatible met iPod Touch en iPad)

-> Twinkle100 app voor AndroidTwinkle100 bestellen
De complete Twinkle100, ruim tweehonderd pagina’s boordevol gedetailleerde informatie over omzetten, bezoekersaantallen, performance, toeleveranciers, betaalmethoden en keurmerken van Nederlands best verkopende webwinkeliers, is hier te bestellen.