Twinkle | Digital Commerce

Wehkamp.nl en Fonq.nl op virtuele shopwand Myhomeshopping.nl

2017-05-27
512340
  • 1:00

Producten van Wehkamp.nl en Fonq.nl zijn volgende week te koop op de vloer van de Woonbeurs Amsterdam. Ze zijn te bestellen door afbeeldingen te scannen op de shopwand van Myhomeshopping.nl, onderdeel van Sanoma Media.

In navolging van bekende (web)retailers als Tesco, Ocado en Net-a-Porter brengt ook Sanoma Media webwinkelassortiment tijdelijk naar de fysieke wereld. Ter gelegenheid van de Woonbeurs Amsterdam heeft het uitgeefconcern de campagne Scan&Shop opgetuigd.

Bezoekers kunnen QR-codes bij producten scannen en zo mobiel winkelen. De gimmick moet Myhomeshopping.nl onder de aandacht brengen, een van de sites uit Sanoma’s home deco portfolio.'Fashionchick voor wonen'
Myhomeshopping.nl, 'de leukste online woonwinkelstraat', werd begin dit jaar gelanceerd als een affiliatesite rondom het thema wonen. Uitgever Martijn van der Neut zei een maand geleden over de nieuwkomer tegen Twinkle: ‘We hebben de site opgezet met No Search, waar Sanoma begin dit jaar een belang in heeft genomen. Het zijn de mensen achter Fashionchick. Myhomeshopping.nl is een soort Fashionchick voor wonen, waarbij we webverkoop aanjagen. Er hangen inmiddels zo’n honderd webwinkels aan.'