Twinkle | Digital Commerce

Kijk mee met Babytas.nl

2017-05-27
180101
  • 3:06

Het starten van een webshop is mateloos populair. En terecht. In 2010 was de online omzet ruim 10 miljard euro in alleen al de Benelux. Wereldwijd werd er zelfs ruim 170 miljard euro uitgegeven via internet. Geen wonder dat steeds meer mensen kiezen voor deze manier van ondernemen.

De komende twaalf maanden laten 360 E-commerce en Babytas.nl u meekijken bij de start van de nieuwe webshop Babytas.nl. Iedere maand vertellen wij u precies hoe de zaken er voor staan. We geven volledige openheid over uitgaven, inkomsten en de marketingtools die we inzetten en de rendementen die deze tools opleveren.

Even voorstellen...
360 E-commerce is een internetbureau dat zich heeft gespecialiseerd in conversiegerichte websites en webshops. Wij geloven dat we het Nederlandse bedrijfsleven echt kunnen helpen. Daar gaan we heel ver in. We stoppen niet met ons traject als de internetactiviteiten voltooid zijn. Webshops helpen we ook bij het selecteren van de juiste fulfilmentpartij. Omdat wij zelf ervaring hebben met het logistieke proces van onze eigen webshop, Villa-vrolijk.nl, weten we precies waar we op moeten letten.

360 E-commerce bundelt de krachten van internetondernemers Oeds Hiemstra van Villa-vrolijk.nl en Nico Oud van DNA Media. Beide met specifieke kennis op het gebied van e-commerce, maar vanuit een ander perspectief.

Oeds is eigenaar van de zeer succesvolle webshop Villa-vrolijk.nl en heeft in de loop der jaren veel ervaring opgedaan op het gebied van SEO (zoekmachineoptimalisatie), SEA (zoekmachinemarketing) en conversieoptimalisatie. Oeds wordt wekelijks benaderd door internetondernemers die willen weten wat het geheim van zijn succes is.

Nico is eigenaar van het jonge, maar succesvolle internetbureau DNA Media en werkt voor grote klanten als ThiemeMeulenhoff, Achmea en VDM. Nico is een echte ondernemer en kan hier vanuit zijn jarenlange ervaring boeiend over vertellen. Met DNA Media is hij het afgelopen jaar uitgegroeid tot de Wordpress specialist van Noord-Nederland.

Over Babytas.nl
Patrik Zinger is een ondernemer in hart en nieren. Hij heeft de domeinnaam Babytas.nl geregistreerd in de tijd dat dit soort waardevolle domeinnamen nog vrij waren. Een gouden greep nu hij, samen met zijn vrouw Evelina en hun vrienden Rob en Irene Valk, een webshop op deze domeinnaam laat bouwen. Speciaal voor dit project hebben zij ermee ingestemd om in de startperiode van een jaar alle cijfers bloot te geven aan u als lezer.

Patrik heeft ruimschoots ervaring als ondernemer. Hij heeft zijn eigen bedrijf opgezet en gerund en is oprichter van de webwinkel Feestenfeest.nl, wat in korte tijd tot een succes is uitgegroeid.

Evelina is medeoprichter van Zingerwebshops.nl en de drijvende kracht achter het bedrijf. Ze heeft zich vol overgave op het online ondernemen gestort en is op eigen kracht een echte internetmarketeer geworden.

Irene heeft een enorme werkervaring in de financiele dienstverlening. Na een fusie en overname van het bedrijf waar zij werkte, gooide ze het roer om. Irene besloot zich te wijden aan een nieuwe uitdaging. Haar kennis en ervaring zijn een grote aanwinst voor Babytas.nl.

Rob heeft het ondernemersbloed door zijn aderen vloeien. Na zijn opleiding heeft hij gewerkt in de beveiliging. Maar, zoals dat gaat bij echte ondernemers, bleef de gedachte aan een eigen zaak hem trekken. Daarom heeft hij de stap gemaakt en hoopt hij, met zijn vriend Patrik, van Babytas.nl een succes te maken.

Het plan
U leest maandelijks op Twinklemagazine.nl een update waarin alle facetten van het online ondernemerschap worden belicht. Naast een vaste set kerngetallen vertellen we u waar we tegenaan gelopen zijn, voor welke oplossingen we gekozen hebben en wat het rendement daarvan is.

We geven volledige openheid van zaken. Zo krijgt u als lezer een goed beeld van wat er komt kijken bij de start van een webshop. Nieuwsgierig geworden? Naast de maandelijkse updates op Twinklemagazine.nl vindt u nieuws en achtergronden op Reallifeshop.nl.

Volg de lancering van Babytas.nl op de voet, en lees en leer met ons mee!

Update 1: Eerste inkoop voor Babytas.nl