Twinkle | Digital Commerce

Guapa Media en 360 E-commerce gaan samen

2017-05-27
180101
  • 1:03

De e-commerce bureaus Guapa Media en 360 E-commerce fuseren onder de gezamenlijke naam Guapa BV. In het huidige Guapa Media-hoofdkantoor in Groningen wordt het aantal medewerkers verdubbeld.

‘Hiermee zijn we voor klanten, partners en stakeholders een serieuze partner die continuïteit en kwaliteit nog beter kan waarborgen’, laat Mathijs Kok, oprichter van Guapa Media, optekenen in een persbericht. ‘De basis van de strategie is helder en de focus is bepaald. Wij zullen ons als Magento Gold partner in blijven zetten voor het midden en hoog segment. We bedienen retail, business 2 business en pure online players die e-commerce serieus nemen’.

Groningen als thuisbasis
De twee bedrijven komen vanaf volgende maand samen in een pand aan de Olsoweg in Groningen. Ook zijn er dependances in Zwolle, Eindhoven en Amsterdam. ‘In de loop van 2016 presenteren we een nieuwe identiteit, huisstijl en website voor Guapa’, aldus Guapa Media.

Guapa Media en 360 E-commerce
Guapa Media werd in 2010 opgericht als Gold Magento e-commerce bureau voor Nederlandse webwinkels. Het bedrijf ondersteunt ondernemers in het opzetten van een e-commerce strategie en de realisatie en optimalisatie van het platform. 360 E-commerce stamt uit 2011 en is als e-commerce bureau Zilver-partner van Magento.