Twinkle | Digital Commerce

Winnaars Thuiswinkel Innovatie Awards bekend

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:06

PayPal, Shop2market, Dynalogic en Qweery zijn de winnaas van de Thuiswinkel Innovatie Awards die zojuist zijn uitgereikt in het Utrecht Ottone. De awards, dit jaar voor het eerst vergeven, belonen toeleveranciers in de e-commerce branche.

Alle genomineerden presenteerden hun case vandaag tijdens De E-commerce Dagen, in de Jaarbeurs. Uiteindelijk gingen PayPal (payment innovatie), Shop2market (marketing innovatie), Dynalogic (logistieke innovatie) en Qweery (software innovatie) er met de prijzen vandoor.

‘Heldere eigen visie’
Juryvoorzitter prof. dr. Cor Molenaar vertelde dat het keurkorps onder meer heeft gelet op de ROI (return of investment) van de inzenders, op het vernieuwende van hun oplossing en de internationale pretenties. Molenaar: ‘We hebben gekeken naar integere bedrijven, die zichzelf hebben bewezen in de markt en een heldere eigen visie hebben.’

Vakjury
De vakjury van de Thuiswinkel Innovatie Awards bestond behalve uit Molenaar uit Twinkle-hoofdredacteur Marieke Verdonk, Frank de Groot (Conrad Electronic Benelux), Joachim de Boer (Total Internet Group), Bas Winkel (Bol.com), Ton Masseur (Ohra) en Carlo Engelhard (BCC).

De Thuiswinkel Innovatie Awards zijn een initiatief van de Stichting Nationale Thuiswinkel Awards en De E-commerce Dagen.

In Twinkle nummer 5, die op 24 mei verschijnt, komen alle winnaars van de Thuiswinkel Innovatie Awards en hun cases aan bod.