Twinkle | Digital Commerce

Extra@Home installeert inbouwapparatuur bij klant thuis

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 0:52

PostNL gaat nu ook witgoed en keukenapparatuur installeren en inbouwen bij consumenten thuis. Extra@Home kocht daarvoor Witgoed Services uit Nieuwegein. ‘We willen aan de groeiende behoefte van de consument tegemoet komen.’

PostNL introduceerde Extra@Home om zwaardere artikelen van zijn webwinkelpartners bij consumenten thuis te bezorgen. Ook verzorgde het bedrijf al eenvoudige aansluitingen, variërend van het instellen van tv’s tot het aansluiten van een wasmachine.

Monteurs
Dankzij een overname van Witgoed Services, waar 35 medewerkers in dienst zijn, heeft Extra@Home nu ‘gecertificeerde monteurs’ om de ietwat ingewikkeldere klussen als het installeren en inbouwen van witgoed en keukenapparatuur bij klanten thuis te kunnen doen.

Concurrentie
Een aantal grote webwinkels in ons land bezorgt het witgoed met concurrent Dynalogic. Onder de naam 2XLinhome bezorgt dit bedrijf ook op zondag en installeert het apparaten bij consumenten thuis. De inbouw van apparatuur behoort nog niet tot de mogelijkheden. Coolblue bezorgt ook witgoed zelf in bepaalde regio’s.