Twinkle | Digital Commerce

Shopwithyourfriends.com lanceert fashionportal

2017-05-27
180101
  • 1:06

ShopWithYourFriends.com heeft een fashion portal gelanceerd  op basis van real-time social shopping in Nederland. Op SWYF.com kunnen bezoekers samen met hun vrienden shoppen en outfits creëren met producten van diverse Nederlandse online fashion retailers. SWYF.com werd eind vorige maand internationaal gelanceerd in Amerika, Engeland, Duitsland en Frankrijk. Over de verschillende landen biedt SWYF.com in totaal meer dan 500.000 producten van ruim 100 verschillende merken en shops.

Shops
Nederlandse shoppers kunnen winkelen in de shops van Cafe Moda, Designers United, Fashion Manor, Hippest, JeansOnline, Label54, MenAtWork, Little Soho, ASOS, Zalando en Perfectly Basics. Op korte termijn wordt het aanbod van shops en producten verder uitgebreid.

Bezoekers kunnen een shop selecteren op SWYF.com en vervolgens hun vrienden uitnodigen via Facebook om samen te shoppen. Producten van verschillende shops kunnen met elkaar in een Lookbook worden gecombineerd tot een unieke outfit en de shopper kan die publiceren 0p de SWYF fashion portal en/of zijn of haar Facebook-profiel.

White-label oplossing
Tot gisteren werd ShopWithYourFriends alleen aangeboden als een white-label oplossing voor online-retailers die de SWYF-applicatie kunnen implementeren op hun webshop. Onder andere Kijkshop.nl en Kleertjes.com maken al gebruik van Shopwithyourfriends. Launching partner Wehkamp.nl  is ondertussen overgestapt op een toepassing van Livecom.

September vorig jaar ontving ShopWithYourFriends een E-Commerce Award in Parijs  voor het beste customer relationship product.