Twinkle | Digital Commerce

Nieuwe CEO voor Kleertjes.com

2017-05-27
180101
  • [nieuws]
  • 1:00

Joost van Gaal is aangesteld als nieuwe CEO van Kleertjes.com. Per 1 februari zal hij Charles van Ditshuizen opvolgen die sinds augustus 2010 als interim CEO werkzaam is bij de webshop.


Van Gaal zal met Kleertjes.com op dezelfde koers blijven varen als voorheen, laat hij in een persbericht weten. ‘Ik bruis van de energie om samen met het team Kleertjes.com de komende jaren verder uit te bouwen. Naast aandacht voor onze bestaande, loyale klanten gaan we in 2011 nieuwe klanten aan ons binden.’

Ervaring
De nieuwe CEO heeft onder meer ervaring opgedaan als verantwoordelijke voor Marketing & Sales bij Pentascope. Daarnaast heeft hij internationale ervaring opgedaan bij Hulsink Direct Marketing (HDM) en ClientLogic .

Verkocht
Afgelopen zomer trad oprichtster Claudia Willemsen terug uit de directie nadat tweederde van de aandelen in Kleertjes.com waren verkocht aan investeerders Comnaar Investment en Mentha Capital. Zij is na haar zwangerschapsverlof teruggekeerd als Creative Director. Charles van Ditshuizen volgde haar toen op als interim CEO en zal nu toetreden tot de Raad van Commissarissen.

Tot slot laat Kleertjes.com weten dat in februari de nieuwe website wordt gelanceerd.