Twinkle | Digital Commerce

Nu ook thuis pizza bestellen via MyOrder

2017-05-27
234151
  • 1:00

De iPhone-applicatie van MyOrder, het mobiele bestelsysteem voor de horeca van de Rabobank, heeft een update gekregen. Voortaan kunnen via de app pizza’s worden besteld bij bezorgrestaurants die zijn aangesloten bij Thuisbezorgd.nl.

De applicatie van MyOrder is voortaan gekoppeld aan de ruim 2.500 bezorgrestaurants van Thuisbezorgd.nl, dat zelf ook een iPhone-applicatie heeft. De MyOrder-app biedt echter meer mogelijkheden, schrijft iPhoneclub.nl: ‘Je kunt er ook drankjes en bioscoopkaartjes mee afrekenen.’

Rabo SMS Betalen en Hyves Afrekenen
MyOrder werd twee jaar geleden gelanceerd als applicatie voor mobiele bestellingen en betalingen in de horeca. Afrekenen kan met Rabo SMS Betalen en Hyves Afrekenen, beide gebouwd op Minitx van de Rabobank. Thuisbezorgd.nl was een halfjaar geleden overigens de eerste e-commerce speler van naam die betalingen met Hyves Afrekenen mogelijk maakte.

Mobiele portal
Feitelijk is Thuisbezorgd.nl toegevoegd als tabblad binnen de app van MyOrder, zoals dat eerder gebeurde met bioscoopkaartjes. De applicatie groeit langzamerhand uit tot een mobiele portal voor vrijetijdsbestedingen, in de letterlijke zin van het woord. MyOrder is niet afhankelijk van telefoonproviders. Ook hoeven gebruikers geen klant te zijn bij Rabobank.