Twinkle | Digital Commerce

Take it Now: geen plannen voor nieuwe fysieke locaties

2017-11-11
180101
  • 1:01

Take it Now sloot twee jaar geleden twee afhaallocaties voor klanten. De behoefte aan fysieke aanwezigheid is klein, doordat de computershop geen verzendkosten rekent: ‘We zijn de eerste in ons segment die gratis bezorging aanbieden’, aldus commercieel manager Serge Winsser.

‘Voor ons is dit een usp (unique selling point, red.)’, zegt Winsser over de gratis bezorging in het nieuwe magazine van Twinkle. ‘In onze branche willen mensen nog wel eens kiezen om een product ergens op te halen omdat de verzendkosten hoog kunnen uitvallen. Daar hebben ze bij ons dus geen last van.’

België
Liever dan een nieuw kanaal boort Winsser een nieuwe markt aan met Take it Now: België. ‘We zijn nu aan het onderzoeken wat onze mogelijkheden daar zijn en hoe we dat kunnen oppakken. Fabrikanten en distributeurs vragen erom, dus ik zie goede mogelijkheden.’

Mysteryshopper
Het uitgebreide interview met Winsser, die logistieke dienstverleners en prijsvergelijkers kritisch tegen het licht houdt, vindt u in Twinkle nummer 4. De mysteryshopper van Twinkle bracht ook een bezoek aan Takeitnow.nl. Over zijn bevindingen kun u hier lezen.